BO Rent wordt als "Slecht" beoordeeld met 1,8 / 5 op Trustpilot (2024)

BO Rent wordt als "Slecht" beoordeeld met 1,8 / 5 op Trustpilot (1)

207 • Slecht

BO Rent wordt als "Slecht" beoordeeld met 1,8 / 5 op Trustpilot (2)

1,8

In de categorie Zakelijke diensten

Een review schrijven

BedrijfsactiviteitBekijk alles

BO Rent wordt als "Slecht" beoordeeld met 1,8 / 5 op Trustpilot (3)BO Rent wordt als "Slecht" beoordeeld met 1,8 / 5 op Trustpilot (4)

Een review schrijven

BO Rent wordt als "Slecht" beoordeeld met 1,8 / 5 op Trustpilot (5)

Reviews1,8

207 in totaal

5 sterren

17%

Sorteer:

BO Rent wordt als "Slecht" beoordeeld met 1,8 / 5 op Trustpilot (7)

Duur Paasweekend dank zij Bo-Rent

Zaterdag voor Pasen had ik een sloophamer nodig. Vrijdag gebeld en gevraagd hoe dat met het paasweekend in zijn werk ging voor wat betreft het terug brengen van het apparaat omdat de zaak zondag en maandag gesloten was. Geen probleem werd er vertelt, gewoon net als iedere ander weekend. 1 dag betalen en in dit geval dinsdag terug brengen voor 10.00 uur. Zaterdag in de winkel aangekomen lag er een briefje dat in het paasweekend een aangepast tarief geldt van 1,5 dag betalen. De jonge bediende vertelde dat hij daar ook niets aan kon veranderen. Toch de benodigde machine maar meegenomen denkende dat ik dat dinsdag met de filiaalhouder wel zou kunnen regelen. Nou deze was dinsdag wel aanwezig maar was zeer klant onvriendelijk in zijn reactie. Eigen schuld dikke bult. Het stond op het briefje en dan had ik de machine maar niet mee moeten nemen was het antwoord. Wordt het toch nog duur om bij Bo-Rent wat te huren. Ik was zaterdag om 13.00 uur klaar met de machine en deze heeft daarna twee dagen in de schuur gestaan waarvoor ik achteraf toch nog huur moest betalen. Belachelijk en dan ook nog de slogan voeren dat ze de goedkoopste zijn. Mij zien ze daar niet meer.

Datum van ervaring: 30 maart 2024

BO Rent wordt als "Slecht" beoordeeld met 1,8 / 5 op Trustpilot (8)

Tilburg Aphroditestraat trilplaat…

Tilburg Aphroditestraat trilplaat gehuurd en mijn ervaring is meer dan prima!!
Zeer klantvriendelijk, en vakmensen die me hebben geholpen.
Volgende keer zeker weer terug als het nodig is.
Toine uit Tilburg

Datum van ervaring: 26 maart 2024

BO Rent wordt als "Slecht" beoordeeld met 1,8 / 5 op Trustpilot (9)

Stijgermateriaal blokkeert 6 dagen parkeerplaats

We hebben nu inmiddels 6 dagen een stijger van dit bedrijf in het parkeervak voor ons huis liggen. Op dag 3 ben ik begonnen met bellen. Te vergeefs helaas ondertussen worden wij door de buren gevraagd om de stijger weg te halen. Het is niet onze stijger en we hebben er niet om gevraagd.

Datum van ervaring: 24 maart 2024

BO Rent wordt als "Slecht" beoordeeld met 1,8 / 5 op Trustpilot (10)

In filiaal Nijmegen een bakwagen…

In filiaal Nijmegen een bakwagen gehuurd.
Sikkeneurige oudere man achter de toonbank was totaal niet klantvriendelijk flexibel en meedenkend. Toen wij daar iets van zeiden wilde hij ons zelfs niet meer helpen. Wat een on-commerciële instelling.
Echt jammer zulke medewerkers……..
Zijn collega was trouwens wel aardig en heeft ons een goede wagen verhuurd.

Datum van ervaring: 03 februari 2024

BO Rent wordt als "Slecht" beoordeeld met 1,8 / 5 op Trustpilot (11)

Bo-rent Winschoten

Bo-rent Winschoten. Vrachtauto gehuurd voor verhuizen. Kregen heel oud afgetrapt ding. Tankdop lekte diesel, laadklep lekte olie. Er lagen ca 25 punaises in laadruimte plus andere rommel. Geen persoonlijke uitleg over gebruik, alleen over de sleutels.
Er werd ca. €240 meer van borg ingehouden dan bevestigd. Ca helft was okay door extra km’s. Andere helft onterecht. Nooit factuur ontvangen! Na telefoontje bleek eigenaar, volgens eigen zeggen, transparant te zijn maar onze ervaring was dat hij loog, eigenwijs en klantonvriendelijk was.

Datum van ervaring: 07 augustus 2021

BO Rent wordt als "Slecht" beoordeeld met 1,8 / 5 op Trustpilot (12)

Handcirkelzaag

Bij Bo rent Rotterdam een kleine handcirkelzaag gereserveerd
Bij het afhalen kreeg ik een nog kleinere machine. Volgens baliemedewerker was dit wat ik besteld had. Na het bekijken op internet kwamen zij er achter dat het dat er een fout op de website staat. Dus ik kon onverrichter zaken weg zonder machine. Dus toen maar naar de concurrent.

Datum van ervaring: 17 augustus 2023

BO Rent wordt als "Slecht" beoordeeld met 1,8 / 5 op Trustpilot (13)

te weinig borg terug

Ik heb keurig netjes mijn borg betaald bij Bo rent Dordrecht voor een opslag. Ik heb het schoon en netjes achtergelaten, tag ingeleverd en krijg € 54,69 te weinig terug.
Update vandaag gebeld met uitleg en dat klopt, dus netjes opgelost.

Datum van ervaring: 20 december 2023

BO Rent wordt als "Slecht" beoordeeld met 1,8 / 5 op Trustpilot (14)

2 opslagboxen gehuurd en na korte tijd…

2 opslagboxen gehuurd en na korte tijd weer opgezegd. Om je borg en schoonmaakkosten plus elektronische tag kosten terug te krijgen is wel erg moeilijk. Schoonmaakkosten betaal je als het vies is en deze boxen waren brandschoon. Elektronische tag krijg je je geld terug als je hem inleverd nou dus niet schijnbaar. En restant van de borg wat overblijft moet je ook achteraan. Erg teleurgesteld in deze service en raad het dan ook echt af bij dit bedrijf.

Datum van ervaring: 20 oktober 2023

BO Rent wordt als "Slecht" beoordeeld met 1,8 / 5 op Trustpilot (15)

Zeer amateuristisch boekingsysteem

Zeer amateuristisch boekingsysteem. Site loopt continu vast. Wordt aangegeven dat er gegevens niet zijn ingevuld. Op mijn werk met 20 man naar gekeken, maar niemand komt er uit. Filiaal in Delft opgebeld, na 5 minuten niet opgenomen dan wordt je doorverbonden naar een ander Filiaal. Ook daar werd niet opgenomen en dan wordt de verbinding verbroken.... Nu maar geboekt met extra eigen risico. Waarschijnlijk zit er een systeemfout in het royalpakket. Maar helaas kan dit niet worden opgelost omdat borent niet telefonisch bereikbaar is.

Datum van ervaring: 25 juli 2023

BO Rent wordt als "Slecht" beoordeeld met 1,8 / 5 op Trustpilot (16)

Erg onvriendelijk (echt onbeschoft)…

Erg onvriendelijk (echt onbeschoft) behandeld (arnhem filiaal). agressieve houding en zeker niet zakelijk (kleine kale man van een jaar of 40). ik snap niet dat dit soort mensen een loon betaald krijgen, te schandalig voor woorden. absoluut niet van deze tijd om zo met je klanten om te gaan. medewerkers helpen je ook niet adequaat als je binnen komt lopen, ze maken gewoon hun onderlinge praatje af voordat ze je komen helpen. echt belachelijk.

Datum van ervaring: 27 maart 2018

BO Rent wordt als "Slecht" beoordeeld met 1,8 / 5 op Trustpilot (17)

Twee jaar geleden sloopten Bo-rent de…

Kleine twee jaar geleden sloopten Bo-rent de roetfilters nog weg onder de diesel auto's wat ze nog veel meer schadelijker maakten voor ons milieu en voor Bo rent goedkoper qua onderhoud. Vandaag de dag staat op hun voertuigen "huren is milieuvriendelijk"... Nou dan heb je wel een plank voor de kop. Ik noem hen "gespuis en oplichters". Smerige manier van zaken doen! Het zijn regelrechte milieu-criminelen!!

Datum van ervaring: 18 januari 2020

BO Rent wordt als "Slecht" beoordeeld met 1,8 / 5 op Trustpilot (18)

nooit een busje huren bij Bo-rent!

De eerste keer busje huren in Den Bosch ging al stroef met een zeer onvriendelijke meneer die zo te zien liever een borrel nam dan werkte. De tweede keer was bij hetzelfde slome heerschap en hij begon ineens moeilijk te doen: regels zijn regels. Totaal geen medewerking en uiteindelijk een aantal verhuurbedrijven bezocht die wel vriendelijk waren en ons hielpen door door te verwijzen naar een concurrent.
Komt nog eens bij dat ze helemaal niet zo goedkoop zijn. In Den Bosch zijn veel betere, klantvriendelijkere en professionelere verhuurders genoeg. Maar geen Bo rent meer!!

Datum van ervaring: 06 juni 2018

BO Rent wordt als "Slecht" beoordeeld met 1,8 / 5 op Trustpilot (19)

Boeven bedrijf!!! Niet huren

Auto keurig afgetankt, bonnetje achter gelaten in auto.

Bo-rent doet aanname brandstof gebruikt en houdt extra geld in van borg. Dit is nergens op gebaseerd.

Let op: dit is een extra verdienmodel van BO-Rent voor extra verhuurinkomsten.

Advies; huur GEEN auto bij Bo Rent!

Datum van ervaring: 03 maart 2023

BO Rent wordt als "Slecht" beoordeeld met 1,8 / 5 op Trustpilot (20)

Huur nooit maar dan ook nooit bij Bo-Rent 1 wagen!

Huur nooit maar dan ook nooit bij Bo-Rent een auto.
Kom je later dan 5 uur terug met 1 wagen brengen ze gelijk een meer dag in rekening echt te belachelijk voor woorden daarbij wagens zeer slecht onderhouden doodsman kist zo slecht als die wagens zijn in hun staat. Lekker makkelijk geld verdienen zo met verhuren van wagens slecht onderhouden en dagen extra in rekening brengen voor niks heerlijk zo wil ik me geld ook wel verdienen!

Datum van ervaring: 05 september 2022

BO Rent wordt als "Slecht" beoordeeld met 1,8 / 5 op Trustpilot (21)

Vervolg verkeerde facturatie

Vervolg Verkeerde facturatie: na mij review hier kreeg ik email van de debiteurenadministratie van Bo Rent dat ze "de Nederlandse wetgeving handhaven". Nadat ik aan de hand van een screenshot van Belastingdienst.nl aantoonde dat ze fout zaten sturen ze mij de mail onbeantwoord terug. Als ik dan de mail weer stuur idem, en zo ontstaat "email ping pong". Erg kinderlijk gedrag voor een bedrijf dat zich professioneel wil profileren....... Niet huren bij BO Rent dus, want of je nu Nederlander of zoals ik Belg bent, bij klachten wordt je niet serieus genomen.

Datum van ervaring: 30 maart 2017

BO Rent wordt als "Slecht" beoordeeld met 1,8 / 5 op Trustpilot (22)

Optisch goedkoop

Optisch goedkoop, maar dat is dan ook alles. Driedubbele verificatie met poststuk niet ouder dan 30 dagen. Leuk op vakantie! Had al eerder gehuurd, maar meneer de geinponem zei: u kunt ondertussen wel zes keer verhuisd zijn. Neerbuigend gedrag. Dagen wachten op geld retour storten. Schijnbaar wel goed genoeg om mr borent te financieren. Vanaf nu mogen anderen dat doen. Echt nooit meer.

Datum van ervaring: 15 juli 2017

BO Rent wordt als "Slecht" beoordeeld met 1,8 / 5 op Trustpilot (23)

Bo-Rent Filiaal Purmerend

Filiaal Purmerend
Aanhangwagen gehuurd op zaterdag. Vóór 12:15 weer netjes teruggebracht ivm openingstijden van het filiaal. Medewerker zou de aanhanger weer inboeken met de melding erbij dat de betaalde borg binnen 4 werkdagen weer teruggestort zou worden.
4 werkdagen later nog geen borg terug.
Mijn vrouw had gebeld om te vragen wanneer we de borg terug zouden krijgen, werd ze asociaal uitgekafferd, waar ze het lef vandaan had om er naar te vragen.
Daarna is pas naam opgevraagd. Medewerker realiseerde zich toen pas dat hijzelf vergeten was de aanhanger weer in te boeken. Heeft zich nooit verontschuldigd tegenover mijn vrouw.
Vervolgens werd ik zelf door medewerker gebeld, na een laf excuus, opbiechtte vergeten te zijn om de aanhanger weer in te boeken. Nu dus nóg eens 4 dagen extra wachten op borg. Zeer vervelend!

Nooit weer naar Bo-Rent!

Datum van ervaring: 05 augustus 2023

BO Rent wordt als "Slecht" beoordeeld met 1,8 / 5 op Trustpilot (24)

Bo rent Eindhoven ( meerenakkerweg)

Bo rent Eindhoven ( meerenakkerweg)
Aardige ontvangst. Er werd meteen gezegd dat ik koffie kon pakken, omdat hij nog even bezig was. Mijn man had een aanhanger met huif gereserveerd. Wegens omstandigheden moest ik gaan rijden. Aanhanger afgerekend en aangekoppeld. Toen kwam dat ik me bedacht en zelf toch liever een gewone aanhanger wilde.
Dit binnen aangegeven en aanhanger werd gewoon omgeruild.
Aanhanger werd klaargezet en als service kreeg ik er de netten bij.

Wij huren vaker materiaal bij Bo rent Eindhoven en nog nooit een geschil gehad.

Datum van ervaring: 13 september 2019

BO Rent wordt als "Slecht" beoordeeld met 1,8 / 5 op Trustpilot (25)

Onverwachte topservice!

Voor ons voor het eerst bij Bo-Rent gehuurd in de Meerenakkerweg in Eindhoven. We hebben de Aygo een weeklang gehad en geen enkele klacht. Prima auto, netjes en schoon, heel vriendelijk personeel, zowel bij afhalen als teruggeven. Voor Nederlandse begrippen ook niet echt duur terwijl we behoorlijk wat kilometers gereden hebben. De echte verrassing kwam aan het eind toen de dienstdoende meneer vriendelijk aanbood ons naar het centrum te brengen om een hapje te kunnen eten, voor we opgehaald werden en daarmee zijn pauze opgaf. Echt geweldige en onverwachte service!! Wij komen zeker terug!

Datum van ervaring: 12 september 2022

Is dit jouw bedrijf?

Claim je profiel om toegang te krijgen tot de gratis zakelijke tools van Trustpilot en versterk de relatie met je klanten.

Gratis account aanmaken

BO Rent wordt als "Slecht" beoordeeld met 1,8 / 5 op Trustpilot (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nathanael Baumbach

Last Updated:

Views: 6634

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nathanael Baumbach

Birthday: 1998-12-02

Address: Apt. 829 751 Glover View, West Orlando, IN 22436

Phone: +901025288581

Job: Internal IT Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Motor sports, Flying, Skiing, Hooping, Lego building, Ice skating

Introduction: My name is Nathanael Baumbach, I am a fantastic, nice, victorious, brave, healthy, cute, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.